Farvernes eventyr
Særligt populær

Farvernes eventyr

Jette Varn

Børnebøger

ePUB

1,9 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743066187

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 20.10.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
79,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Farvernes eventyr er dels en fabel om verdens skabelse, dels en elementær farvelære.
Bogen lægger op til en god fællesoplevelse mellem lytter og læser. I historien om, hvordan de første farver kom til verden er der rig lejlighed til en snak om verdens skabelse og i den enkle farvelære en mulighed for selv at lege med at blande primær farver og se, hvad der sker.

Historien om, hvordan farverne kom op at skændes lægger op til en god snak om at se verden udenfor sin egen næsetip. Regnbuen er et tegn på håb om fred for i morgen, og at vi godt alle sammen kan leve side om side. En god snak om, at man godt kan være venner, selv om man måske ikke er enige om hvad som helst.

Målgruppen er de 4-9 årige og deres voksne. Bogen vil også være velegnet for de ældste i børnehaven og indskolingsklasserne.
Jette Varn

Jette Varn

Jeg er historiefortællerske.
Siden 1960'erne har jeg bearbejdet sagn, myter og eventyr til scenisk sprog - og i mange år rejste jeg land og rige tyndt med børneteater.
Som fortællerkone og gammel børneteater spiller holder jeg meget af den definition af myten, som for mig ligger gemt i barnets spørgsmål til sine voksne: Hvem er jeg, hvor kommer jeg fra, hvor går jeg hen. Det får mig til at dykke ned i de ældgamle historier, for uanset om jeg leder i det gamle testamente, taoistiske, keltiske eller vor egen nordiske skabelses beretninger og myter , føler jeg en genklang af barnets universelle spørgsmål, som også er mine egne.

Som forfatter har jeg tilbage i 1971 udgivet Formleg i samarbejde med komponisten Else Marie Pade og billedhuggeren Herbert Semey. I 2014 kom Keltisk astrologi og i 2015 Skytsengler/Guardian Angels
På mine gamle dage er jeg begyndt at male; men her prøver jeg også at lokke den historie frem, der gemmer sig på det hvide lærred eller en sjælden gang i en klump ler.

Du kan læse mere på min hjemmeside: www.jettevarn.dk, hvor du også kan finde en kontaktformular, hvis du ønsker at købe en af mine bøger.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite