Fate Accelerated

Fate Accelerated

Dansk udgave

Glen Voss

Paperback

52 sider

ISBN: 9788776915506

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 04.01.2017

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
49,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Med kun få minutters forberedelse kan du være i gang med at udforske dit eget univers med dine favoritfigurer fra din yndlings TV-serie, bog eller computerspil.

Måske vælger du at være den sidste luftbetvinger? Troldmands lærling på skolen for magi? Den Kraften har udvalgt? Fate Accelerated Edition er et rollespil, der hurtigt får dig igang med at dele dit eventyr med dine venner rundt om et bord.

Fate Accelerated Edition er en forkortet version af det populære Fate Core rollespil, hvor fokus er på fiktion fremfor realisme. I Fate kan du spille i en hvilken som helst verden, du kan forestille dig, uden mange timers forberedelse.

For første gang er Fate nu tilgængeligt på dansk i form af Fate Accelerated Edition - Dansk udgave.
Glen Voss

Glen Voss

En passioneret rollespiller som har kastet sig ud i at sikre rollespil til alle børn i Danmark - uanset alder og forudsætninger. Med sin første udgivelse af Fate Accelerated bringer han fornyelse til de traditionelle rollespil, som i dag findes på dansk.

Lektørudtalelse

DBC

april 2017

Uddrag fra Materialevurdering.
DBC. Lektørudtalelse

”Rumpirater, tempelriddere eller troldmandsskoleelever?"
”Beskrivelse. Fate Accelerated Edition (FAE) er en forkortet udgave af det engelske ”Fate Core”-rollespil. Med FAE kan du spille bordrollespil i en hvilken som helst verden”.
”Vurdering. FAE bryder med de traditionelle rollespilssystemers ofte omfattende regler, og baserer sig helt og holdent på spilpersonernes handlinger. Systemet er let at gå til og kan bruges i mange sammenhænge ...” … ”FAE er fortrinligt, hvis man som voksen vil introducere rollespil for børn, fx. i en fritidsklub”

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.