Find gaven i dine forældres skilsmisse

Find gaven i dine forældres skilsmisse

Ida Golriz Frost

ePUB

267,4 KB

Kopibeskyttelse: Adobe DRM

ISBN: 9788743016991

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 03.07.2019

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
129,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

For at kunne læse denne DRM-beskyttede e-bog, skal du være i besiddelse af et Adobe ID og benytte en læsesoftware, som kan håndtere Adobe DRM. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
"Find gaven i dine forældres skilsmisse" er en bog til dig, der står eller har stået i sorgen over dine forældres skilsmisse. Den er for dig, der måske følte dig forkert over at have været ked af det eller vred og er blevet mødt med "jamen, alle forældre bliver jo skilt, det skal du ikke være så ked af det!" For din reaktion er nemlig ligeså rigtig som alle andres reaktion. Alt det du føler og mærker, må du gerne mærke. Der er INTET galt med dig, og du "burde" ikke være længere fremme i din sorgproces.

Du er lige der hvor du skal være, og det er min fineste opgave og intention med bogen, at du mærker det. At du mærker dybt i dit hjerte at du netop er lige der, hvor DU skal være.

Den er også for dig, som er forældre og skal skilles eller er blevet skilt, og gerne vil hjælpe dit barn bedst muligt ud på den anden side af sorgen eller krisen - og få en forståelse af, hvordan det kan føles, når mor og far skal skilles.
Ida Golriz Frost

Ida Golriz Frost

Ida Golriz Frost (født 1993) blev skilsmissebarn som 19 årig - en krise der førte til en stor erkendelse. Nemlig at ALLE følelser er ok og at der ligger en gave i selv den sværeste krise. Hendes life purpose er at lade alle vide - skilsmissebørn eller ej - at alle følelser er ok og at ingen er "forkerte". Hun har selv som sensitivt væsen følt, at hun var "forkert" fordi hun følte så meget og følte så mange forskellige følelser. Det vil hun gerne gøre op med! Hun vil gerne hjælpe unge til at smide masken, som mange tror de er nødt til at komme på i vores præstationsfikserede samfund, og vise hvem de egentlig er. Verden har brug for, at vi alle møder op, som den vi inderst inde er - og dét vil Ida hjælpe med.


Ida holder workshops og foredrag om dette - læs mere på hendes hjemmeside www.idaaya.dk

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.