Find Kærligheden - for sidste gang

Find Kærligheden - for sidste gang

Liv Johns

Erhvervsbøger

Paperback

284 sider

ISBN: 9788743013907

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 23.03.2023

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
199,99 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Er du klar til at finde kærligheden?

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor nogen finder kærligheden nemt og hurtigt, mens andre er frustrerede over, at det ikke lykkes?
Ved du hvordan du tiltrækker de rette mænd?
Hvis du godt kunne tænke dig at manifestere mere kærlighed i dit liv, er du ikke alene. Det er der rigtig mange andre kvinder, der også gerne vil. Men hvorfor skal det være så svært?
Det er tankevækkende at dygtige og ressourcestærke kvinder ikke ved, hvordan de kan få det til at lykkes. Alt for mange kvinder er ufrivilligt singler.
I find kærligheden - for sidste gang, vil du lære, hvordan du åbner for kærligheden, opbygger et mindset, hvor du tør tro på dig selv i et godt og sundt forhold, så dit liv aldrig bliver det samme igen.
Er du parat til at gennembryde dine forhindringer og langt om længe finde den kærligheden, du så mange år har længtes efter?
Liv Johns

Liv Johns

Liv Johns, gør i bogen både brug af erfaringen som kærlighedscoach og som traumeterapeut. Hun hjælper kvinder med at give slip på fortiden og tro på kærligheden - igen. Idet hun gør det med indsigt og viden fra psykoterapien og som parterapeut oplever kvinderne stor og vedvarende forandring med hendes hjælp.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite