Fod på Andalusien 3

Fod på Andalusien 3

25 udflugts- og vandreture vest og nordvest for Málaga

Else Byskov

Bind 3 af 2 i denne serie

Paperback

160 sider

ISBN: 9788771885804

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 07.11.2016

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
229,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
"Fod på Andalusien 3" indeholder 25 spændende udflugts- og vandreture i det pragtfulde område vest og nordvest for Málaga. Her er udflugter til spændende hvide byer, til ukendte bjergområder, til vilde slugter og til naturparker, paladser og blomstrende patios. Andalusien er fyldt med både kulturperler og vild natur, det emmer af historie, og der gemmer sig så mange ukendte steder, at selv den forvendte turist vil blive overrasket over alt det, der ligger og venter bagved Solkysten.

Bogen indeholder kortudsnit og forslag til overnatninger og spisesteder. Det er den 3. bog i serien "Fod på Andalusien".
Else Byskov

Else Byskov

Else Byskov er forfatter til en række vandrebøger, spirituelle bøger og vegetariske kogebøger. Fod på Andalusien 4 er den 4. bog i serien Fod på Andalusien. Else har boet i Andalusien siden 1990, hun har rejst og vandret regionen tynd og hendes begejstring for området vil ingen ende tage. Den første bog i serien er også udkommet på engelsk og tysk. Se alle hendes bøger på elsebyskov.com og de engelske spirituelle bøger på newspiritualscience.com

Website: www.elsebyskov.com

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.