"For at lette kontrollen ..."

"For at lette kontrollen ..."

En undersøgelse af baggrunden for at Danmark i efteråret og vinteren 1939-40 udlagde spærringer i adgangsvejene til Østersøen

Jens Erik Christiansen

ePUB

2,4 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743038153

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 12.08.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
55,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Bogen behandler baggrunden for, at Tyskland pludselig i november 1939, 2½ måned efter 2. verdenskrigs udbrud, krævede, at Danmark udlagde spærringer i de danske adgangsveje til Østersøen.

De danske beslutningstagere var på det rene med, at det tyske krav måtte imødekommes, hvis man ville undgå en ubehagelig konflikt med den aggressive nabo mod syd. At udlægningerne skete efter tysk henvendelse, søgtes af al kraft hemmeligholdt.

Desuden indeholder bogen en gennemgang af de tyske og de danske spærringer, der blev udlagt i og omkring de sydlige indgange til Østersøen.
Jens Erik Christiansen

Jens Erik Christiansen

Jens Erik Christiansen, der er født i 1938, betegner sig selv som amatørhistoriker. Han har skrevet en lang række artikler med lokalhistoriske emner til aviser og tidsskrifter.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.