Forkert
Særligt populær

Forkert

Maggie Kempinska

Bind 2 af 2 i denne serie

Klassikere & lyrik

Paperback

416 sider

ISBN: 9788743044864

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 29.11.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
199,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
AT FØLE SIG FORKERT

En mørk aften i oktober klikker en mor sit spædbarn fast til en autostol på et bagsæde i Hovedstadens Taxa. Hun vender babyen ryggen for at hente en klapvogn i baghaven, da hun kommer tilbage er taxaen væk.
Kidnapningen af babyen og fundet af to babylig får sveden frem hos drabsafdelingen i København. Og da profileksperten Maja Jagd må smide håndklædet i ringen qua problemer med barnløsheden, står agenten Theodora Link klar til at afløse hende. Sammen med den nydelige efterforsker Laust Milling, som er retur fra fædrebarsel, sætter de sig for at optrevle kidnapningssagen, inden flere spædbørn forsvinder fra deres respektive forældre.
Mens babyer bliver bortført og fundet dræbt, kæmper to syriske søskende med kulturelle udfordringer, som kommer til at spille en afgørende rolle for et ufrugtbart par fra Nørrebro.
Den manglede forplantningsevne og forkerthedsfølelsen den afføder er omdrejningspunktet for denne krimi, som finder sted i København med fokus på Hellerup. Her lever eliten i trygge rammer under coronapandemiens rasen, indtil de pludselig ikke gør.

Som i bind 1 i serien definerer en række krydsfortællinger bogens tematik. I FORKERT er der fokus på forkerthedsfølelsen, som belyses fra forskellige perspektiver med afsæt i det enkelte menneskes baggrund og ståsted i livet. Læs med og kom dilemmaerne nærmere.
Maggie Kempinska

Maggie Kempinska

FORFATTERPORTRÆT

Maggie Kempinska er en multikunstner, der udtrykker sig gennem forskellige medier. Hun er oprindelig uddannet dekoratør i Magasin du Nord, men har siden videreuddannet sig til billedkunstner hos blandt andet Tal R. Derefter lokkede reklamebranchen, hvor hun som autodidakt grafiker og tekstforfatter endte med at servicere kunder som bl.a. McDonalds, Carlsberg, Renault, Toms og Compaq. For hende handler det grundlæggende om at skabe og udtrykke sig kreativt og få lov at storytelle. Hvorvidt fortællingerne bliver skabt på en computerskærm med ord og billeder i en branding-kampagne, med akrylmaling på et lærred, med saks og strimler i en collage eller som sætninger i en bogblok er hip som hap. Kreativiteten er drivkraften og er hendes måde at trække vejret og være i verden på.

Maggie Kempinska (f.1972) kommer oprindeligt fra Polen,
men har levet i Danmark i 43 år. Hun er gift og har to børn.

FORKERT er hendes anden bog i serien.
FORSKEL er bind et og kan fås som bog, e-bog og lydbog.

website: maggiekempinska.com
instagram: @maggiekempinska.official
facebook: https://www.facebook.com/maggie.kempinska

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite