Forskel
Særligt populær

Forskel

Maggie Kempinska

Bind 1 af 1 i denne serie

ePUB

846,8 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743018650

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 21.07.2020

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
99,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet i København er gået i knæ grundet en sygdomsramt og amputeret efterforskningsenhed. Samtidig huserer en seriemorder i det glitrende Nordsjælland og skaber frygt og gru. Velhavere og deres følgesvende bliver metodisk nedslagtet på vilkårlige lokationer, og gribbene fra pressen puster til rædslerne med svulstige overskrifter dyppet i blod. Hvert blad politiet vender fører til nye gerningsmænd, og et manglende gennembrud får drabschefen Lennart Rohde til at ty til alternative hjælpemidler for at løfte opklaringsraten og få smilet frem hos justitsministeren.

Hjælpen kommer i form af hackeren og agenten Theodora Blink. Hun opererer under radaren og har et kulørt kartotek af skæve eksistenser med nyttige evner. Sammen danner de et utraditionelt parløb, og forsøger at spore sig ind på gerningsmanden, så Whiskybæltet atter kan sove trygt og roligt om natten. Men hvem er denne galning? Hvorfor netop disse kvinder. Hvad er hans ærinde? Hvad er hans brist? Hvorfor overfalder han det samme offer to gange? Og er Kongehuset virkelig involveret?

FORSKEL er første bind i serien om det usædvanlige makkerpar Lennart Rohde og Theodora Blink. Andet bind, FORKERT udkommer i 2021.
Maggie Kempinska

Maggie Kempinska

Maggie Kempinska er en multikunstner, der udtrykker sig gennem forskellige medier. Hun er oprindelig uddannet dekoratør i Magasin, men har siden gjort sig som billedkunstner, grafiker, ADér, tekstforfatter, konceptudvikler og produktdesigner. For hende handler det om at skabe og udtrykke sig kreativt og fortælle en historie. Hvad enten hun vælger at gøre det i form af grafik på en computer, med akrylmaling på et lærred, med saks og strimler i en collage, eller med ord på papir, er hip som hap.
Kreativiteten er drivkraften og er hendes måde at trække vejret og være i verden på. Som 47-årig har hun langt om længe ladet fingrene danse hen over tastaturet og resultatet er hendes første krimi.
En moppedreng på 460 bogsider, som er første bind i en serie om Lennart Rohde og Theodora Blink.

Maggie Kempinska ( f.1972) kommer oprindelig fra Polen, men har levet i Danmark siden 1979. Hun er gift og har to børn.

website: maggiekempinska.com
instagram: @maggiekempinska.official
facebook: https://www.facebook.com/maggie.kempinska

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.