Fragmenter af vand på jorden

Fragmenter af vand på jorden

Marie Louise Pedersen

ePUB

59,9 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743012559

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 21.11.2019

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
89,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Et prosadigt om en dråbes psykedeliske gang på jorden i 16 strofer. Værket eksperimenterer med en særlig intertekstualitet, hvor læsningen kan bindes op på udvalgte musikalske værker, der oplyses i begyndelsen. Disse sange har henvisninger i verselinjerne og kan derved have en betydning for tolkningen. Værket kan sagtens læses for sig selv uden denne musikalske bagbeklædning, hvis man foretrækker det.
Marie Louise Pedersen

Marie Louise Pedersen

Vi lader Marie Louise tale for sig selv:
"Jeg er bosat i Aarhus, hvilket jeg har været i flere år i forskellige boliger, og jeg er et menneske. Et menneske der er viking reenactor, der også skriver SMS-noveller, som elsker dyr og natur, der har gået på AU og som gerne tager cyklen. Jeg er et menneske, der nogle gange deler ud af min frie fantasi. For jeg kan lide at skrive, og det udgør da også et glimrende skelet for det mere åndelige liv, men der skal også noget kød på knoglerne. Bogen her har ingen knogler, men vandet må gøre det ud for kød."

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.