Fredens Firkløver

Fredens Firkløver

Niels Fessel Juul

ePUB

891,5 KB

Kopibeskyttelse: Adobe DRM

ISBN: 9788771458817

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 30.09.2014

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
129,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

For at kunne læse denne DRM-beskyttede e-bog, skal du være i besiddelse af et Adobe ID og benytte en læsesoftware, som kan håndtere Adobe DRM. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Den talentfulde magikerlærling, Eli, kommer i praktik hos nordens største troldmand, Marvin. Marvin kæmper for at bevare freden mellem mennesker og elvere på de tre øer mod nord, som han har ansvaret for. Det mislykkes totalt og der udbryder åben krig mellem de to racer. Begge sider ønsker at dræbe et ufødt halvinge-barn, som er det første af sin slags, da et sådan barn går imod begge siders religion.

Eli sætter sig for at bringe den gravide mor og hendes kæreste i sikkerhed. Imens ankommer en ond og magtfuld troldmand til øerne. Da Marvin intet kan stille op imod ham er det pludselig op til Eli at redde det ufødte barn, skabe fred og besejre den onde troldmand.

Fredens Firkløver byder på er blodige kampe, hæsblæsende flugt, kærlighed, forelskelse, magi - og en fødsel.
Niels Fessel Juul

Niels Fessel Juul

Niels Fessel Juul er uddannet journalist og pædagog. Han har helt siden barns ben interesseret sig for myter, legender, historie og magi- og er også selv fra tid til anden blevet fortryllet af livets luner.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.