Frihed - med residual indkomst

Frihed - med residual indkomst

Om hvordan penge tjenes uden fysisk at være til stede

Mikael Hoffmann

Paperback

256 sider

ISBN: 9788771140569

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 10.09.2010

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
247,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Alle mennesker kunne med fordel have mindst to (og helst tre) af hinanden uafhængige indtægtskilder. Mindst én af disse bør være en residual indkomst. Stopper en af indtægtskilderne, vil det ikke påvirke økonomien nævneværdigt (medmindre man bruger alt hvad man tjener), og man er således ikke så sårbar over for fx fyring, kundeflugt, konjunktursvingninger eller lignende. Dette gælder for alle mennesker, ikke mindst for selvstændige.

Med aktiv indkomst sælger man sin tid for penge. Med residual (en slags passiv) indkomst tjener man penge uden at behøve at være fysisk til stede. Residual (”honorar for genudsendelse” eller ”tilbagevenden”) er en mangfoldig indtægtskilde, der bliver ved med at komme ind på ens konto, længe efter at arbejdsindsatsen er afsluttet.

Målet med denne bog er at udbrede kendskabet til mulighederne for at få residual indkomst, samt at belyse nogle konkrete måder, hvorpå man kan skabe sig dette. Bogen er baseret på forfatterens egne erfaringer gennem syv år med residual indkomst, hvor han de seneste fem år har haft en fuldtids indtægt med en 15-timers arbejdsuge.

Læs mere på www.Frihed-medResidualIndkomst.dk
Mikael Hoffmann

Mikael Hoffmann

Website: www.MikaelHoffmann.dk

Frihed med residual indkomst

SAXO.com

oktober 2010

"Erhvervsrådgivere, næstekærlighed En bog alle burde have kendskab til, - Mikael fortæller om en viden vi ikke er blevet undervist i, i skolerne. En viden som vi kan bruge både til forståelse af egne motiver og andres motiver til at arbejde anderledes. Alle Erhvervsrådgivere burde eje denne vide. Alle burde vide at det er den nye form for accept af næsteværd, - denne måde at tjene penge på er ren næstekærlighed, og kan så absolut ikke laves alene. Mikael fortæller og gennemgår på en let og ukompliceret måde hvad FRIHED - med residual indkomst, handler om.

Tag den med ro – og tjen penge uden stress

zonetarapeutbladet Zoneconnection

december 2010

Vil du allerhelst bare fordybe dig i faget og dine behandlinger uden at skulle tænke på markedsføring og regnskab? Så er der god hjælp at hente i en ny bog af behandler og coach Mikael Hoffmann. Mikael har beskæftiget sig med passiv – eller residual – indkomst gennem en årrække.

"Er træt af at sælge din tid for penge? Synes du, at du har for lidt tid i hverdagen til det, du også har lyst til? Føler du, at økonomien burde glide lidt lettere – og at det er fysisk hårdt at være zoneterapeut, samtidig med, at du gerne vil hjælpe så mange mennesker som muligt? Så er residual indkomst et område, der er værd at udforske for dig.

Bogen "Frihed - med residual indkomst" har jeg skrevet, fordi jeg har lyst til at hjælpe andre – om, hvordan man med et lille ekstra overskud af ressourcer vil kunne få tid, bedre økonomi og alligevel nå sine drømmes mål. For mens mange taler om, at de gerne vil have alle tre ting, er de i vildrede med, hvordan de skal opnå det. Især mange alternative behandlere ønsker sig at kunne fordybe sig i og udfolde deres evner inden for faget, i stedet for at skulle håndtere markedsføring, regnskaber, opdatering og andre tidskrævende aktiviteter."

Mikael Hoffmann

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.