GRISKHED OG BEGÆR

GRISKHED OG BEGÆR

To noveller

Bøje Aagaard Kristensen

Romaner & noveller

ePUB

145,4 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743014317

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 24.05.2023

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
25,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
To noveller:
Griskhed og Onde Magter.
Forestil dig, at du bor i et land, som hedder Samfund. Samfund har en ambition om, at alle indbyggere i Samfund skal kunne leve af Samfunds egen produktion af frugt, grøntsager og vegetabilske afgrøder. Det er klima- og dyreetiske hensyn, som har født ambitionen. En nedbringelse af importen af frugt og grøntsager er godt for klimaet. Produktionen af kød skal primært anvendes til eksport.
Dobbeltmoralen i at Samfund selv ønsker at leve af frugt, grøntsager og vegetabilske afgrøder - og samtidig producere kød til eksport - forklares ved, at Samfunds kødproduktionsmetoder er langt mere miljøvenlige og dyrevenlige end de andre landes.

Gry Dam savner erotik.
Om af begære, at lære og ernære.
Gry Dam stod og ventede ved busstoppestedet.
Efter endnu et yderst interessant besøg på Thorvaldsens museum i København var hun på vej hjem.
Hun elskede at se på alle Thorvaldsens skulpturer. Og at røre ved dem. De var næsten livagtige. Adonis. Men hellere Mars. Han havde ligesom mere, hun kunne lægge hånden på. Fylde hånden med. Helst når ingen så det. Når hun havde holdt sin hånd et stykke tid lige der, hvor Mars' ben blev til underliv, blev den kolde, hårde marmor varmere og føltes næsten rigtig.
Bøje Aagaard Kristensen

Bøje Aagaard Kristensen

Bøje Aagaard Kristensen har tidligere udgivet fem spændingsromaner med advokaten Daniel i hovedrollen og derudover den humoristiske roman, Selvtægt så ka' de lære det!

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite