Guld og Diamanter

Guld og Diamanter

Ny

Lendorph & la Cour

Freya Anduin

Paperback

204 sider

ISBN: 9788743013150

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 10.12.2019

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
119,50 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Historien foregår i København i 1910, og dengang kunne en dansk detektiv give Sherlock Holmes baghjul.
I 1910 havde Københavns Politi lige fået en opdagerenhed med en opklaringsprocent på 100; der var et nyt Centralbureau for Identifikation til at tage sig af fotos og fingeraftryk osv., og der var en politimand, som skrev en håndbog i opklaring, som giver Sherlock Holmes baghjul. København havde også nogle forbrydere i særklasse, specielt hvad angår frækhed og arrogance. Både politi og forbrydere var vant til at arbejde internationalt, og det gør de også i denne historie.

Lendorph - Anna Lendorph, journalist, og la Cour - Christian la Cour, opdager, kommer til at køre parløb i opklaringen af nogle frække diamantkup og et mord. Det fører dem gennem København fra baggårde til adelspalæer og begge får brug for alle de talenter, de har - også de mere usædvanlige - i mødet med ludere, lommetyve og latinere.

- Jeg gider ikke hverken se eller skrive noget, jeg kan se ud af vinduet eller i tv-avisen. Det skal kunne noget andet. Og jeg vil heller ikke skræmmes. Det er der også mere end rigeligt af til daglig, så det måtte bare blive hygge-krimi, som viste sig at være en helt regulær, defineret genre. Men jeg er helt med på at skrive sofa, sjus og chokolader-krimier. Dem kan jeg selv bedst lide, forklarer Freya Anduin.
Freya Anduin

Freya Anduin

Freya Anduin har skrevet 'altid' - første bogudgivelse var 'Hvad enhver mand bør vide om Kvinder' fra 1996. Siden er det blevet til alt fra lærebøger til meget korte engelske short stories, kronikker og artikler samt historiske bøger som Pernille Silkes Historie og Pernille Silkes Verden - en håndbog i reenactment.
Nu er turen så kommer til fiktion, men som historiker (cand.comm. i museumsformidling) og tidl. avisredaktør kan man ikke nære sig for at hente noget virkelighed med ind, så fiktive personer møder virkelige forbrydelser.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.