Guld og Diamanter

Guld og Diamanter

Lendorph & la Cour

Freya Anduin

Bind 1 af 1 i denne serie

Paperback

212 sider

ISBN: 9788743025870

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 30.06.2020

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
245,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Hvis du egentlig slet ikke er til krimi ...

... så er det her den rigtige.

Træt af larm, biljagter, indvolde og tadaaa-slutninger? Fortvivl ej, for der er andre måder at skrive krimi på. Den her f.eks., som tager udgangspunkt i virkeligheden. Der er ægte forbrydelser og ægte forbrydere i et lige så ægte København anno 1910.

Københavns politi havde lige fået en opdagerenhed med en opklaringsprocent på 100; der var et nyt Centralbureau for Identifikation til at tage sig af fotos og fingeraftryk osv., og der var en politi-mand, som skrev en håndbog i opklaring, som gav Sherlock Holmes baghjul. Både politi og forbrydere var vant til at arbejde internationalt, og det gør de også i denne historie.

Nybagt journalist Anna Lendorph og lige så nybagt opdager Christian la Cour kommer til at køre parløb i opklaringen af nogle frække diamantkup og et mord. Det fører dem gennem København fra baggårde til adelspalæer og begge får brug for alle de talenter, de har - også de mere usædvanlige - i mødet med ludere, lommetyve og latinere.

Serien fortsætter med 'Løgnere og Levemænd'.
En historisk hyggekrimi baseret på virkelige forbrydelser.
Freya Anduin

Freya Anduin

Freya Anduin har skrevet 'altid' - første bogudgivelse var 'Hvad enhver mand bør vide om Kvinder' fra 1996. Siden er det blevet til alt fra lærebøger til meget korte engelske short stories, kronikker og artikler samt historiske bøger.

Nu er turen så kommer til fiktion, men som historiker (cand.comm. i museumsformidling) og tidl. avisredaktør kan man ikke nære sig for at hente noget virkelighed med ind, så fiktive personer møder virkelige forbrydelser.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.