H. N. Andersen - En ØK-logisk livsberetning

H. N. Andersen - En ØK-logisk livsberetning

Jørgen Kamstrup

Romaner & noveller

ePUB

5,1 MB

Kopibeskyttelse: Adobe DRM

ISBN: 9788771146943

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 05.07.2010

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
389,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

For at kunne læse denne DRM-beskyttede e-bog, skal du være i besiddelse af et Adobe ID og benytte en læsesoftware, som kan håndtere Adobe DRM. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Der er skrevet meget om stifteren af Det Østasiatiske Kompagni. I en helt ny bog giver forfatte¬ren en omfattende livsberetning om Andersen. Som baggrund har forfatteren udnyttet sin erfaring fra mange års arbejde i ØK's forretningsverden og han har trukket på sin omfattende indsigt i og viden om ØK's arkiver og historie.

Bogen foregiver ikke at være et eventyr. Den lægger vægt på både alvor og spænding i sin beretning om den mand, der i løbet af 85 år skabte sig et liv så mangfoldigt, men også så særpræget, at det stadigt er værdifuldt at fordybe sig i. Andersen blev kendt og anerkendt for sine evner og blev tidligt en af sit århundredes mest markante personer i Danmark. Men han var først og sidst et menneske.

En smædekampagne startet i september 1923 blev indledningen til en voldsom fordrejning af virkeligheden, der i dag har udviklet sig til at være den offentlige version af Andersens historie. Derfor har bogen også en økologisk synsvinkel - et ønske om at rense op i al den forurening af denne histories forløb, der gennem så mange år har fået lov at vokse sig større og større.
Jørgen Kamstrup

Jørgen Kamstrup

Forfatteren er midtjyde, født i Herning i 1932. På det tidspunkt var Andersen stadig formand for ØK. Forfatteren blev ansat i ØK i 1952 og arbejdede gennem 40 år i mange jobs i koncernen - i København og i andre dele af Verden, oftest i forbindelse med skibsfart.

Han blev interesseret i selskabets historie og tog mange år senere ansvaret for overførslen af ØK's omfattende historiske arkiver til offentlige institutioner, et årelangt bevaringsarbejde, der sluttede i 2007.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite