Hæmorider

Hæmorider

Smerte- og symptomfri efter kun fire uger

Marco Alexander

Sundhed & ernæring

Paperback

96 sider

ISBN: 9788743033608

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 23.07.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
149,99 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
I mere end 25 år har forfatteren lidt af meget smertefulde hæmorider. De blev endda opereret, men kom tilbage efter kort tid. Smerterne og symptomerne var allestedsnærværende.

I 2016 opdagede han den grundlæggende årsag til hæmorider. I denne bog beskriver forfatteren, hvordan han var i stand til at helbrede dem permanent inden for kun fire uger og blive symptom- og smertefri.

En vellykket kur kræver en radikal ændring af ens egne vaner, men løsningen er ikke vanskelig at implementere gennemføre og fører mennesket tilbage til dets evolutionært-biologiske rødder.

De ramte personer kan nemt foretage denne ændring og dermed også betydeligt reducere symptomer og smerter på kort tid.
Marco Alexander

Marco Alexander

Marco Alexander (født 1975) kommer fra Bad Neustadt i det nordlige Bayern, midt i Tyskland. I løbet af og efter sin uddannelse og sine studier som ingeniør boede og arbejdede han i mere end ti år i udlandet. Blandt andet i USA, Afrika og Mellemøsten.

Efter at have være ramt af udbrændthed og de helbredsmæssige konsekvenser heraf forsøgte han i årevis at genvinde det helbred, han havde mistet. Efter mange mislykkedes forløb hos speciallæger, som alle blev betalt, men ikke kunne hjælpe, blev han sund igen ved at faste, spise stivelsesfri rå mad og at gå forfodsgang. Han indså, at årsagen til hans problemer dels var en forkert kost, dels kronisk slim i kroppen, men også en forkert gangart.

Efter at han havde genvundet sit tabte helbred og nu følte sig let, opløftet og sund efter skiftet til forfodsgang, tænkte han over, hvordan han kunne hjælpe sine medmennesker med at opnå et lige så godt helbred.

Denne bog er resultatet af dette ønske. Den kommer ikke til at gøre forfatteren rig, men følelsen af at kunne hjælpe sine medmennesker er noget, som næppe kan måles i penge.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite