Hammer Bakker ALMANAK

Hammer Bakker ALMANAK

365 dage i Hammer Bakker - oplevet af Jan Holdgaard Dissing

Jan Holdgaard Dissing

Lokalhistorie

ePUB

35,4 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743085904

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 29.03.2023

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
125,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
365 daglige øjebliksbilleder fra, det smukke naturområde, Hammer Bakker, nord for Aalborg.
For folk der bor i området omkring Hammer Bakker, spiller området en helt central rolle i deres liv. Bakkkerne, som de populært kaldes, er en gave for os der bor i byerne, for foden af Bakkerne. Men også langvejs fra, kommer der gæster for at opleve dette unikke stykke natur. Og det er fuldt forståeligt.

Bogen er ikke en detaljeret eller historisk gennemgang af Hammer Bakker. Men en samling af øjebliksbilleder, inspireret af de smukke sort-hvide fotos i Niels Hedins klassiske bakke-bog fra 1931
365 snapshots som inspiration til, at opleve det Hammer Bakker, der ligger i anden række, af de mere velkendte seværdigheder. Inspiration til at søge udenfor stierne, og gå på skattejagt i Bakkerne, der indeholder så meget mere, end man oplever, fra de mere autoriserede vandreruter. Billederne er krydret med små anekdoter, lidt historiske fakta, samt forfatterens oplevelser, mens billederne blev forevigede, samt kort, hvis man får lyst til at opleve billedmotivet i levende live.
Jan Holdgaard Dissing

Jan Holdgaard Dissing

Jan Holdgaard Dissing er 54 år, far til to, ivrig amatørfotograf, tegner mm. Siden han flyttede til området omkring Hammer Bakker, har han vandret bakkerne tynde, og foreviget alt fra mos til dale.
Han har en lang fortid i avis- og reklamebranchen, men har i de senere år arbejdet på et botilbud for unge indenfor autismeområdet - netop beliggende i Hammer Bakker. Og har derfor sin daglige gang i området - både med og uden kamera.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite