Hånden på brystet

Hånden på brystet

Birgitte Hundahl Krogh Esbersen

Erhvervsbøger

Paperback

268 sider

ISBN: 9788743065241

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 27.10.2021

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
169,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Her er mit første bog, min "brystbiografi", HELT ÆRLIGT fortalt om mit liv, min historie og min sandhed i den periode, hvor jeg fik fjernet et bryst og gennem den efterfølgende behandling (2019-2021).

Dette er min livsrejse gennem et kemoforløb på godt og ondt - mest skrevet i dagbogsform. Det er en rejse med op- og nedture, magtesløshed, udmattelse, afsavn, men også med håb for fremtiden.

Jeg har mødt mange skønne mennesker gennem mit forløb. Det er jeg dybt taknemmelig for. Mange tak til alle som har hjulpet mig og kontaktet mig. Den største tak skal gå til min kære mand, som har mødt mig hver dag, kørt med mig og ikke mindst lyttet til mig, uanset hvad jeg havde på sinde.

Her har du MIN beretning, om det forløb jeg har været igennem med diagnose, undersøgelser, operation, kemokur og stråler. Du vil høre om tanker, smerter, bivirkninger, sexliv, praktiske foranstaltning omkring brystprotese og paryk og mødet med sundhedsvæsenet på godt og ondt i en Coronatid. Der er tårer, men også komiske hændelser undervejs.
Jeg håber, at andre brystpatienter kan få gavn af at læse beretningen. Deres pårørende kan måske også have behov for at vide, hvordan deres kære evt. går og har det, og hvad der eventuelt kunne være ekstra opmærksomhed omkring.


"Det er en super god bog, Birgitte. Jeg er ikke færdig med at læse den igennem, og alligevel vil jeg så gerne læse dine andre bøger, du har i tankerne. Dine ord har fanget mig, som de har fanget din mand, da han læste bogen. Du skriver så ærligt og så godt. Bliv endelig ved med det!"
Henriette
Birgitte Hundahl Krogh Esbersen

Birgitte Hundahl Krogh Esbersen

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite