Dyr, der er som os

Dyr, der er som os

- Den naturlige oprindelse af dyr og menneske

Peter Folmer Sørensen

ePUB

2,2 MB

Kopibeskyttelse: Adobe DRM

ISBN: 9788743063841

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 04.02.2020

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
115,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

For at kunne læse denne DRM-beskyttede e-bog, skal du være i besiddelse af et Adobe ID og benytte en læsesoftware, som kan håndtere Adobe DRM. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Dyr er et område, der vækker stor begejstring, især når vi kan se os selv i dem. Man kan se på de mange klik, de samler på internettet, eller gå en tur i zoo, hvor publikum stimler sammen om den nuttede panda eller vaskebjørn.

Spændende er det derfor at se, hvor der er ligheder med os selv hos dyrene. Både for at lære om dyrene, men også om os selv. Vi er ikke helt dyr, men der er en oprindelse i det dyriske, som kan gøre os klogere på os selv.

Mange mener, at vi skulle have noget polygamt i os som de store aber. Men kigger man nærmere efter, vil man opdage, at chimpanse-hunner stikker af fra flokken på hvedebrødsdage med en udvalgt kæreste. Mennesket har undergået en radikal udvikling fra de første spæde skridt, hvor forældreparret bliver afgørende for menneskebarnets udvikling.

Forfatteren er autoriseret psykolog.
Peter Folmer Sørensen

Peter Folmer Sørensen

Forfatteren er autoriseret psykolog. Han har tidligere arbejdet på ægteskabs- og skilsmissehjælpen.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.