Mad om bord

Mad om bord

Nemme og gode madopskrifter til sejlturen

Ole Braad-Sørensen

Mad & gastronomi

ePUB

1,7 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743037514

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 26.05.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
49,00kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Madlavning om bord på en lille sejlbåd kan godt være en opgave der trækker tænder ud.

Denne bog indeholder opskrifter hvor enkelte er egnet til det 'store' pantry på ferieture i en større sejlbåd, hvor man ønsker mad som derhjemme og har tid og lyst til at lave noget særligt, men de fleste er hurtige og nemme, mere egnet til langture som distance kapsejladser, hvor der ikke er den store tid og lyst til større kulinariske udfoldelser, eller det mere beskedne pantry i en mindre sejlbåd.

De fleste opskrifter i bogen er afprøvet, justeret og godkendt om bord på superyachten 'Inger', en Granada 24, hvor pantryet er meget beskedent med kun to spritblus.

Nogle retter i bogen tilberedes i en gryde. Det gælder selvfølgelig supper og gryderetter. Men langt de fleste opskrifter foregår på en stegepande. Dette af hensyn til det lille pantry hvor der ikke er plads til de store armbevægelser. Madlavning i en stegepande kan ikke være mere enkel. Dog kan mange af retterne arrangeres som festmiddage.
Ole Braad-Sørensen

Ole Braad-Sørensen

Forfatteren er skipper på superyachten 'Inger', en Granada 24, som han købte i 1976. Der er siden lavet meget mad i det ret beskedne pantry der er i så lille en båd.

Sejladserne er foretaget dels under distance kapsejladser, dels ferieture med kone og hund, men mest er sejladserne foretager singlehand, hvilket betyder at skipper er eneste besætningsmedlem om bord. Dette inkluderer lange sejladser over flere dage som f.eks. Sjælland Rundt.

Trods det beskedne pantry er der altid blevet lavet 'rigtig' mad om bord, hvorfor denne bog er opstået.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite