Mad & gastronomi

Lækker italiensk mad som på den sidste ferie, krydrede smagseksplosioner fra Indien eller sunde og lette retter fra Asien – der findes utallige smagsretninger og lige så mange kogebøger. I vores sortiment finder du traditionelle opskrifter, inspirerende kreationer og forskellige  ernæringskoncepter til både hverdag og fest.

Side
  1. Mad om bord
    Mad om bord Nemme og gode madopskrifter til sejlturen
    Ole Braad-Sørensen
    Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 26.05.2021
  2. a guide to Smørrebrød
    Særligt populær
    a guide to Smørrebrød Danish Open-faced Sandwiches
    Eric Maurice Fonsenius
    Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 27.01.2021
  3. Planterøddernes Hverdagsfavoritter
    Planterøddernes Hverdagsfavoritter Nem og sund plantebaseret mad fra bunden
    Stig Ladefoged Nielsen, Dennis Krogsdal Madsen
    Hardcover Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 27.07.2020
  4. Canna sweets
    Canna sweets Kager og søde sager med cannabis
    Annette Poulsen
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 05.03.2020
    99,00kr.
    E-bog

    inkl. moms

    Tilgængelig som download

  5. Canna gourmet
    Canna gourmet Annette Poulsen
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 21.02.2020
    229,00kr.
    E-bog

    inkl. moms

    Tilgængelig som download

  6. Guds Apotek
    Guds Apotek Vejen til naturlig sundhed
    Mandy Zhu
    Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 02.12.2019
  7. Kryddersnapsen og du
    Kryddersnapsen og du Kompendium for studerende, bogorme, nørder og læseheste
    Per Vagn-Hansen, Mathias Stilling
    Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 14.11.2019
  8. Danske Egnsretter
    Danske Egnsretter Snysk, Kjylar og Mikmuskage
    Stig Lou Mortensen
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 03.07.2019
    159,00kr.
    E-bog

    inkl. moms

    Tilgængelig som download

  9. Slikkerier
    Slikkerier Stine Meyer
    Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 13.12.2018
Side

Kogebøger til enhver anledning

Amatørkokke og professionelle har det til fælles, at de har brug for at samle inspiration. Og er der nogen bedre måde at finde nye idéer og opskrifter end at bladre i en kogebog? Allerede i antikken nedskrev dygtige kokke deres bedste opskrifter. I dag er udvalget af forskellige koge- og bagebøger umådeligt stort. Vegetarisk og vegansk madlavning bliver stadig mere populært og sunde opskrifter på fx friske smoothies er ikke til at komme udenom. I vores sortiment finder du et væld af smagsretninger, ernæringskoncepter og egnsretter.

Search engine powered by ElasticSuite