Mad & gastronomi

Lækker italiensk mad som på den sidste ferie, krydrede smagseksplosioner fra Indien eller sunde og lette retter fra Asien – der findes utallige smagsretninger og lige så mange kogebøger. I vores sortiment finder du traditionelle opskrifter, inspirerende kreationer og forskellige  ernæringskoncepter til både hverdag og fest.

Side
  1. Lokkemad
    Lokkemad Rie Gath
    Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 03.11.2014
  2. Kosmoplanen
    Kosmoplanen Joan Mønster Jørgensen
    Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 11.03.2013
  3. Brabrand Valley Kokkeskoles Kogebog
    Brabrand Valley Kokkeskoles Kogebog For yngre & ældre vinbønder, køkkenhavedyrkere, svampes(...)
    Ole Brun Madsen
    Hardcover Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 05.03.2013
  4. Bar Guiden
    Bar Guiden Den nye bartender
    Karsten Ulstrup Kristensen, Signe Nesager Graversen
    Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 18.09.2012
  5. Bedstes Kogebog
    Bedstes Kogebog For børn og børnebørn
    Else Nielsen
    Hardcover Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 21.09.2012
  6. Glad Mad
    Glad Mad En vegetarisk kogebog uden dikkedarer
    Else Byskov
    Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 05.05.2011
  7. Scandinavian Baking without Eggs
    Scandinavian Baking without Eggs Charlotte Peyk
    Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 19.07.2011
Side

Kogebøger til enhver anledning

Amatørkokke og professionelle har det til fælles, at de har brug for at samle inspiration. Og er der nogen bedre måde at finde nye idéer og opskrifter end at bladre i en kogebog? Allerede i antikken nedskrev dygtige kokke deres bedste opskrifter. I dag er udvalget af forskellige koge- og bagebøger umådeligt stort. Vegetarisk og vegansk madlavning bliver stadig mere populært og sunde opskrifter på fx friske smoothies er ikke til at komme udenom. I vores sortiment finder du et væld af smagsretninger, ernæringskoncepter og egnsretter.

Search engine powered by ElasticSuite