Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment

Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment

Henning Güldenstein

Sundhed & ernæring

ePUB

15,0 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788771708578

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 09.12.2015

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
99,00kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Hvorfor begrænser man sig i Danmark til stort set kun at bage fuldkornsbrød af rug og baseret på surdej? Sundt, men usexet - det er desværre fuldkornsbrødets image herhjemme - med urette!

Til trods for det danske bagehype de seneste år er Danmark stadigvæk nærmest et udviklingsland i forhold til fuldkornsbrød. Inspireret af det overvældende økologiske fuldkornssortiment fra hans hjemland Tyskland viser Henning Güldenstein vejen til varierede, lækre, saftige og sunde hjemmebagte fuldkornsbrød, bagt med det hidtil i Danmark oversete økologiske hævemiddel bageferment. Med bageferment kan du bruge alle(!) de forskellige kornarter, og brødet bliver en succes, også for hjemmebageren. Vejen til dit saftige fuldkornsbrød er i denne bog velbeskrevet. Bogen vil vise læseren et fantastisk alternativ til de mere kendte bagemetoder.
Henning Güldenstein

Henning Güldenstein

Henning Güldenstein, født 1971 i Hamburg, kom til Danmark i 2003. Han er uddannet politolog. Han har desuden samlet en del erfaringer med økologisk landbrug gennem sit tidligere arbejde på to økologiske gårde og sit arbejde i Landbrugsstyrelsen. Han har en passion for spændende, varieret, lækkert og sundt fuldkornsbrød - og savner det herhjemme. Han har bagt med bageferment siden 1990erne.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite