Hot sex året rundt

Hot sex året rundt

Hanne Buggild

Erhvervsbøger

ePUB

3,4 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743020196

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 14.02.2022

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
119,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
HOT SEX ÅRET RUNDT - En aktivitetsbog for voksne

Forny jeres sexliv igen og igen!

Aktiviteter til jer, der ønsker ny inspiration til jeres sexliv.

I får ny inspiration hver eneste uge året rundt.

Hele 52 forskellige udførlige forslag til Hot Sex. Der er 26 aktiviteter, som han kan bruge når han skal overraske hende og 26 aktiviteter hun kan bruge sammen med ham.

Husk at komme ind i den positive spiral, der hedder:

God sex giver lyst til mere god sex!

I kommer i godt humør og får overskud af god sex, I bliver mere overbærende overfor hinanden og gør dermed hverdagen lettere.

Rigtig god fornøjelse med de frække aktiviteter.

OBS! Alle aktiviteterne kan udføres uden brug af ekstra hjælpemidler, men hvis I vil spice dem ekstra op, er der også forslag til hvad I kunne anskaffe.
Hanne Buggild

Hanne Buggild

Hanne Buggild skrev og fik udgivet sin første bog for snart tredive år siden og siden er det er blevet til flere romaner, noveller, håndbøger og andre spændende publikationer.

I de første år var det krimi genren, der havde hendes store interesse, men i de senere år har der mest været fokus på den erotiske litteratur, samt bøger omkring personlig udvikling. Hanne arbejder som coach og hjælper kvinder og par til at få et liv i balance og benytter blandt andet ZAP metoden, som hun selv har udviklet.

Hanne har en meget bred erfaring om alt vedrørende erotik, parforhold og sexlegetøj, efter tyve år som indehaver af livet-er -godt. Danmarks største arrangør af parties med erotisk legetøj.

Hanne har været i Go morgen Danmark og har også medvirket i TV2 programmet En skat til Danmark hvor hun havde fået fornøjelsen af at fortælle om sexlegetøj og hvorfor det bør være en vigtig del af danskernes liv.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite