Hulen under Drageblodstræet

Hulen under Drageblodstræet

Mette Jeppesen

Bind 1 af 1 i denne serie

Børnebøger

Paperback

158 sider

ISBN: 9788743033325

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 31.08.2021

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
149,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
De to bedste venner Mik og Hara drager ud over Sletten for at finde de mennesker, der er forsvundet fra landsbyerne omkring dem. Da Mik også forsvinder, tager Hara alene ud for at løse mysteriet. Hun finder nye venner under hulen i Drageblodstræet, og rider på den sorte leopard Ru over Afrikas savanne mod Bjerget i det fjerne. Her hersker medicinmanden Marakema sammen med sine hyæner og den grimme øregrib Gull. Først skal Hara og de sorte leoparder springe over Slangegraven. Siden prøver de at besejre Marakema ved hjælp af en magisk smaragd. En lang kamp udspilles før det lykkes for Hara at befri fangerne.
Bogen er illustreret med sort hvid tegninger.
Mette Jeppesen

Mette Jeppesen

Hulen under Drageblodstræet er Mette Jeppesens debut roman. Hun er uddannet biolog og arbejder til daglig som miljørådgiver. Hun har tidligere været på en kort mission i Namibia og rejst i det sydlige Afrika. Bogen er inspireret af Afrikas dyre og planteliv og lyset over Savannen.
Helle Seye har illustreret med tegninger i sort hvid. Hun er uddannet pædagog og har deltaget i et utal af tegne- og akvarelkurser gennem tiden.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite