Hvis dette .....

Hvis dette .....

Mystik, tanker og nonsens

Rikke Doller

ePUB

229,5 KB

Kopibeskyttelse: Adobe DRM

ISBN: 9788743008057

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 15.01.2019

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
79,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

For at kunne læse denne DRM-beskyttede e-bog, skal du være i besiddelse af et Adobe ID og benytte en læsesoftware, som kan håndtere Adobe DRM. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Originale tanker, digte, citater, nonsens. Alt sammen inden for begrebet mystik og undren. En bog der ikke er som andre, hvis det overhovedet er en bog!

Se selv og læs hvis du også interesserer dig for hvorfor vi mon er her.
Rikke Doller

Rikke Doller

Jeg har zig-zagget mig lidt gennem livet, prøvet mange forskellige jobs, undervisning i akvarel, rengøring, serveret, været selvstændig som keramiker. Malet siden jeg var helt ung, udstillet mange steder, også på tre cencurerede udstillinger.

Det vigtigste for mig har dog altid været min søgen, som gjorde at jeg allerede inden jeg blev tolv, var i gang med bøger af Madam Blavatsky, Poul Brunton og en hel masse andet.

Thomas Winding sagde en gang til mig: "Det er godt at tænke over livet, bedre at leve det". Når ikke jeg tænker, elsker jeg havearbejde, syr meget og er kreativ på mange måder.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.