I Psykopatens spind
Ny

I Psykopatens spind

En bog om mit liv med en narcissistisk psykopat

Maya Rasson

Samfund, politik, kultur & medier

ePUB

301,2 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743066644

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 20.09.2022

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
79,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Da Maya møder Tom er hun sikker på, at det er ham hun ønsker at blive gammel med. Snart erfarer hun at Tom har to sider. En side Maya elsker og er tryg ved, og en side der får hende til føle sig forkert og uelsket. Den side af Tom der gør Maya bange og usikker, træder oftere og oftere frem og ægteskabet bliver et mareridt af psykisk og fysisk vold, hvilket Maya nægter at erkende. Først mange år efter at Maya får samlet kræfter til at forlade Tom, erkender hun at der er tale om psykisk vold. Endnu senere indser hun, at der også er fysisk vold i ægteskabet, hvilket Maya altid har nægtet. Bogen handler om de udfordringer Maya har i ægteskabet og hvordan hun samler mod til at gå sin vej, og komme videre med sit liv i en positiv retning.
Maya Rasson

Maya Rasson

Maya vokser op i en dysfunktionel familie. Udadtil fungerede hjemmet rigtig godt, men inde bag de lukkede døre, er virkeligheden en helt anden. Da Maya møder Tom, bliver hun stormene forelsket og ser det som en god mulighed for at rette op på de følelsesmæssige udfordringer, barndommen har givet hende. Men det gik blot fra ondt til værre. Maya er udsat for psykisk og fysisk vold i ægteskabet, men tør ikke tale med andre om det. Da Maya endelig får samlet mod til at gå sin vej, er sårene på sjælen så dybe, at det bliver et liv i kamp med sig selv, for at leve et nogenlunde normalt liv. Sent i livet møder hun sin sjæleven, der rækker hånden ud, for at hjælpe Maya med at få løst de følelsesmæssige knuder op.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite