Introduktion til Menneskehedens Udviklingscyklus

Introduktion til Menneskehedens Udviklingscyklus

Jes Dietrich

Paperback

76 sider

ISBN: 9788799467532

Forlag: Forlaget LUX

Udgivelsesdato: 10.06.2015

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
86,99 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Dette er en Introduktion til bogen "Menneskehedens Udviklingscyklus". Formålet er at introducere dig for grundelementerne i det verdensbillede, som beskrives i "Menneskehedens Udviklingscyklus".

Jeg vil give dig en introduktion til følgende:

- Et verdensbillede der beskriver menneskehedens store udviklingsproces, helt til slutningen af vores udviklingscyklus.
- Et verdensbillede der viser dig en logisk beskrivelse af de store livslove bag tilværelsen og hver af de 7 udviklingsperioder der udgør vores udviklingscyklus.
- Et verdensbillede der i detaljer karakteriserer din nuværende livsoplevelse og alle de 7 livsoplevelser, der definerer din oplevelse af livet i denne udviklingscyklus.
- Et verdensbillede der viser dig formålet med dit liv, i hver eneste af udviklingsperioderne, og som vil fokusere særlig meget på dine 2 aktuelle udviklingsperioder, Egoets og Hjertets udviklingsperioder.
- Et verdensbillede der vil give dig helt ny information omkring personlighedens struktur, samt en detaljeret beskrivelse af de forskellige bevidsthedstilstande, som du vil opleve i denne del af din udvikling.

Denne introduktion vil være ledsaget af nogle af de 65 livs-illustrationer som "Menneskehedens Udviklingscyklus" er bygget op omkring.

Det Verdensbillede som du her får en introduktion til er desuden knyttet til sin egen hjemmeside, www.MenneskeOgUdvikling.dk, hvor du kan få yderligere information og inspiration.
Jes Dietrich

Jes Dietrich

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.