Italienske Billeder

Italienske Billeder

Immagine Italiane

Stig Colbjørn Nielsen

Paperback

68 sider

ISBN: 9788771458381

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 06.11.2014

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
69,95 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
"En samling moderne digte og kortprosa, hvis ord er en passioneret hyldes til Rom, til Italien og til Kvinden. Som læser nærmest suges man ind i disse digte, og den verden, de åbner. Digtene flyder umærkeligt ud i et og danner en fin sammenhæng. Man kan live helt i tvivl, om det er kærligheden til Italien, kærligheden selv eller kærligheden til Kvinden, der så smukt og tankefuldt beskrives og leves ud; men mellem de blå bjerge og pinjetræernes duft opstår følelsen, at det ene ikke udelukker det andet. Det er lyrik, der lever sig ind i drømme, tro, håb og kærlighed med en mands inderste tvivl og længsel. Hvor går grænsen mellem det mulige og det umulige, det virkelige og det uvirkelige? Kan man? Skal man? Må man? Kan kærligheden overvinde alt? Og svaret må svæve i de susende pinjer ... men vi har hver især et valg.

Billederne lægger en stille stemning af vemodets blå, ja, synliggør både vemod og melankoli på en måde, så man accepterer det som noget ganske naturligt. Maria Yedgarian Andersens forsidebilled og slutopslaget med samme motiv samler i sjælden grad selve ånden i denne usædvanlig smukke og velskrevne bog.

Ingen tvivl om, at denne digtsamling at forfatterens hidtil bedste!"

Yvonne Skyttegaard Hansen
Oktober 2014

Se mere om forfatteren her:
http://www.forfatterportalen.dk/forfatter/97/stig-colbjoern-nielsen
Stig Colbjørn Nielsen

Stig Colbjørn Nielsen

Forfatteren har efterhånden givet os en perlerække af lækre digtsamlinger, af fortællestærke enkeltnoveller og nu altså også en novellecyklus, der udgør en samtidsroman.

Herudover er forfatteren et kendt ansigt som foredragsholder; men ikke nok med det, forfatteren formår også at drive egen virksomhed, at passe fuldtids lønarbejde og tage sig af sin familie og den vidunderlige gamle, aktive landsbysmedje, der er familiens basis.

Forfatteren er årgang 1950, faghistoriker, lederuddannet, smed, lokomotivfører, guide og meget andet. Tro det eller lad være - forfatterens daglige bil er en Volvo Amazon fra 1966 - så er stilen vist lagt?

Website: www.123hjemmeside.dk/issc/3599562

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.