Jeg når længst når jeg sejler

Jeg når længst når jeg sejler

himmel åbning, sexet, måske touche, blasfemi, palletter, kasketter, ord der ikke er stavet forkert men er i vores hoveder

Sedat Salja

Hardcover

40 sider

ISBN: 9788743028819

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 10.11.2020

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
169,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Bogen handler om mine tanker i forhold til at være ung og være født i Danmark. Hvilke udfordringer jeg har haft og hvilke nedlæg som jeg har gjort til mine stærke sider, hvordan det har været at begå sig i det danske samfund alle steder jeg har gradet og alle steder jeg har triumferet. Sex og gode stunder og udviklings færden samt fuldente episoder i mit liv. Episoder der har ændret andres liv i et ghetto-område på Stengårdsvej som tit kommer på tv pga. kriminelle episoder der eskalere sig med fjendtlig skyderi. Her vil jeg komme ind på, hvordan det er at bo på Stengårdsvej i denne og de perioder hvor alt drama har sat sig men askesen er tilbage. Dog hvordan det også er at gå på en helt normal statsskole uden at kunne fuldføre skole selvom jeg er begavet og har skrueret høje karakter.

Generelt: hvordan det er at bo i en af Danmarks mest festlige byer samtidigt man har det fedt og er ung dog gemmer der sig noget bag gardinerne.
Sedat Salja

Sedat Salja

Jeg er 21 år og spiller i bandet lygteliv der kom i Karrierrekanonen DR 09-01-2020 med sangen "Smil Jasmin" - derfor spiller og skriver jeg også musik. Jeg er kosovo-albaner fra Pejë som rødder ellers er jeg født i Slotsbjerg by og opvokset i Esbjerg på Stengårdsvej.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.