Jorden rundt med isbjørnen på ryggen
Særligt populær

Jorden rundt med isbjørnen på ryggen

Ben Strong

ePUB

583,8 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743037934

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 20.05.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
29,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
"Jorden rundt med isbjørnen på ryggen" er anekdoter og historier fra en køleteknikers oplevelser gennem 30 år som ansat i et firma, der er verdens største køler­producent.
Vi følger Ben Strong først som lærling og senere som trouble­shooter og supervisor på køleanlæg i skibe på langfart, i havne eller på værft.

Det er ikke arbejde det hele - langt fra. Bens personlige oplevelser og anekdoter fra rejserne flyder sammen med overleverede historier fra kollegaer. Om de er sande eller ej gør ingen forskel. Det er spændende til tider fantastiske historier, der fletter sig ind beretningen, som er krydret med frit opdigtede passager. For eksempel historien om en tidligere kollega og mentors tragiske skæbne blandt narkosmuglere i Thailand.

Fortællinger fra dette levede liv er fascinerende gengivet gennem hele bogen.
Enhver sammenligning med nulevende eller afdøde personer er derfor hverken tilfældigt eller tilsigtet - men uundgåeligt.
Ben Strong

Ben Strong

Ben Strong er født i 1957. Han kom i lære som maskin­arbejder i 1974 og var fra 1985-2005 ansat som trouble­shooter og supervisor i marineafdelingen på Sabroe.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.