Jylland - de klassiske sange

Jylland - de klassiske sange

Poul Erik Kristensen

Paperback

48 sider

ISBN: 9788743002826

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 02.07.2018

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
48,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Denne bog består af en lang række jyske sange, der i dag må betegnes som klassikere. Blandt sangene kan nævnes Blichers Kær est du fødeland og Mads Doss; Aakjærs Jens Vejmand, Mors rok og Skuld gammel venskab; Skjoldborgs Husmandssangen og Der vokser skov på heden.

Nogle af sangene er blevet redigeret, men med meget nænsom hånd. Rim, stavelser og versefødder består.

Nyd de smukke tekster.

No authors available.

Poul Erik Kristensen

Poul Erik Kristensen

Poul Erik Kristensen, født 1948, cand. mag. i historie 1975, skrev historiske artikler allerede i studietiden, fik udgivet sin første bog i 1979.
Poul Erik Kristensen har i sit arbejdsliv især været beskæftiget med forskning, skriftlig formidling og undervisning. Det er således blevet til mere end 20 bøger, især lokalhistorie og historiske jubilæumsskrifter inden for bl.a. bank og sundhedssektoren, som alle bygger på solide forskningsresultater. Samtidig er de skrevet i et letforståeligt sprog.
Poul Erik Kristensen har desuden betydelig erfaring i at bearbejde ældre bøger, så de kommer i overensstemmelse med nutidens sprogbrug. Foruden historiske bøger har han også bearbejdet en lang række klassiske romaner og novellesamlinger, især af Jeppe Aakjær, Johan Skjoldborg og Henrik Pontoppidan.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.