Kha

Kha

en ny teori om universet

Finn Rasmussen

Natur, miljø & teknik

ePDF

12,0 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743084549

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 24.11.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
55,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Big Bang teorien siger at hele universets energi pludseligt opstod ud af ingenting, men dette strider imod, at den samlede energi i universet er bevaret. Mange fysikere mener, at der må findes en alternativ teori. Fysikeren Finn Rasmussen har i en årrække arbejdet på en gennemgribende og radikal ny teori om universet. Kha teorien præsenteres nu som en bog.

Ifølge Kha teorien findes det usynlige Kha felt altid overalt i universet, såvel inde i atomerne som i vakuum. Kha teorien forklarer, hvordan en del af det oprindelige Kha feltet i et område blev omdannet til neutroner. I dette område skete en voldsom stigning i temperaturen og trykket. Ifølge de kendte fysiske love måtte der ske en eksplosion. Neutronområdet udvidede sig og blev til vort nu synlige univers.

Newtons tyngdelov giver ikke den korrekte størrelse af jordens kraft på månen, men det gør Kha-teorien. Tyngdekraften på en partikel skyldes det Kha felt, som partiklen har direkte kontakt med. Det viser sig, at alle kræfter på partikler skyldes det lokale Kha felt. Kha teorien er "teorien om alting".

Kha teorien giver en ny forklaring på atomernes opbygning og på lysets natur. Einsteins relativitetsteori bygger på en ubegrundet og fejlagtig antagelse og må opgives.

Denne bog er henvendt til mennesker uden særligt kendskab til fysik, men med interesse for det fysiske univers. Teksten indeholder principper og hovedpunkter i Kha teorien uden formler og beregninger. Der er bag i bogen tilføjet uddybende forklaringer med formler og beregninger.
Finn Rasmussen

Finn Rasmussen

Finn Rasmussen (1938) er uddannet fysiker fra Niels Bohr instituttet i København. Han har været lærer i fysik ved ingeniørskoler og i gymnasiet. Desuden har han studeret religionshistorie, og skrevet flere bøger og artikler om forhistorisk religion. Se hjemmesiden finse.dk. Finn og hans kone har et sommerhus med en besøgshave; Runehaven.

Som pensioneret fysiklærer blev han opmærksom på problemerne i Big Bang modellen, og han har i en årrække arbejdet systematisk for at finde et alternativ. Mange ideer er forkastet undervejs, herunder også veletablerede teorier. Finn Rasmussen har fundet, at der overalt i universet findes et usynligt Kha felt, der tilsyneladende kan forklare alle fysiske fænomener. Kha teorien er radikal ny, og netop derfor kræves der ikkekendskab til de etablerede teorier for at forstå princippet i Khateorien.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite