Kom i sving, Finn!
Ny

Kom i sving, Finn!

Humoristiske historier om livet i Kanaljebo

Ole Nybo

Bind 2 af 2 i denne serie

Paperback

176 sider

ISBN: 9788743034636

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 19.10.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
169,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
I Kom i sving, Finn! møder man igen de herlige beboere i boligforeningen Kanaljebo. Det er med megen humor og lettere satire at beboernes dagligdag beskrives.

Der kommer nye spændende butikker til i ejendommen og indehaveren af den ene, Sonja, glider hurtigt ind i miljøet.Pludselig sker noget ingen kunne forudse. Finn, også kaldet Isgas-Finn, der er ejendommens lokale brokkerøv og formanden, der styrer ejendommen med stor energi og selvpromovering, forsøger sammen med krybdyreksperten Tudsen og grønthandleren Yannis at løse mysteriet. Men så begynder problemerne for alvor at tage fart ...

Kom i sving, Finn! er svær at komme udenom, hvis man vil have et godt grin.
Ole Nybo

Ole Nybo

Kom i sving, Finn! er forfatteren Ole Nybos anden bog i den humoristiske serie Kanaljebo. Den første, Gi den gas, Finn! udkom i 2019. Ole Nybo har siden 2010 desuden udgivet otte krimier; Ravneføde, De Skruppelløse, Pithoimordet og krimiserien Marlin & Co: Den Forsvundne Kendisdatter, Hittet, der dræbte, Dødens Stik, Dødegeisten og Galleriets Juvel. Alle udgivelserne findes også på bibliotekerne og er blevet lektøranmeldt.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.