Krystalbjergets hemmelighed

Krystalbjergets hemmelighed

Eller historien om hvordan Prinsesse Fehår fik den gyldne drages halespids

Kim Gørtz

Paperback

124 sider

ISBN: 9788743011538

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 09.09.2019

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
120,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Dette eventyr handler om den unge pige, der går under navnet "Prinsesse Fehår" som kommer ud for de mærkeligste opdagelser og imponerende oplevelser. Gudskelov har hun mange gode venner med på vejen, men der lurer også en del fjender og ondskabsfulde skabninger.

Fortællingen er ren opdigtning og fuld af overraskelser, og på mange måder mystisk og samtidig lige i hjertet; både hvad angår stil, tone og budskab ...

En bog til og for børn og barnlige sjæle.
Kim Gørtz

Kim Gørtz

Kim Gørtz er filosof og forfatter til 25 bøger. For første gang udgiver han en bog hvor han digter filosofisk og filosoferer digtende. Har tidligere været optaget af fagfilosofiske udgivelser og erhvervsorienteret litteratur udi ledelse og arbejdslivet i bred forstand.
Kim Gørtz er uddannet i filosofi og psykologi fra Københavns Universitet (1997) og har været ansat på CBS i 20 år (1998-2018), og har undervist på RUC (1998-2005), Odense universitet og Aarhus Universitet (hvorfra han også har erhvervet Ph.d.-graden).
Han har arbejdet med coaching og protreptik i 15 år og været ansat som seniorkonsulent i Copenhagen Coaching Center i 10 år, hvor han har uddannet over 200 coaches og trænet ledere i offentlige organisationer og private virksomheder i at omsætte og anvende filosofiske tanker, modeller og teorier i/til deres ledelsespraksis.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.