Lære at tro

Lære at tro

Baseret på virkelige hændelser

Søren Stenderup

Paperback

196 sider

ISBN: 9788776916824

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 02.11.2016

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
249,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
"Lære at tro" handler om, hvad der sker, når du pludselig møder dig selv i et parforhold. Når lagene fra dit hjerte et efter et bliver skrællet af, og du tilsidst står nøgen overfor den kvinde, du elsker.

Vi lever i et samfund, hvor især mænd ikke tør at mærke sig selv, hvor kvinderne stadig buldrer frem, og hvor de få bliver mere og mere grådige. Mine oplevelser - baseret på virkelige hændelser - beskriver detaljeret hvad der sker, når du som mand ubetinget følger dit hjerte og vælger dit livsformål istedet for den trygge livsstil med vasketøj, kvinder og madpakker.
Søren Stenderup

Søren Stenderup

Søren Stenderup, musiker og forfatter.
Søren har de seneste tre år skrevet om sine oplevelser med kærligheden og livet generelt. Find inspiration på www.sorenstenderup.com

Sørens musik kan findes på Spotify, iTunes, Youtube m.m

Materialevurdering

Dansk Bibliotekscentral

februar 2017

Beskrivelse.
”Musiker og forfatter Søren Stenderup skriver om personlige og virkelige hændelser på godt og ondt i perioden 20. april – 1. oktober. Forfattere fortæller om kærlighed, børn, musik, politik, sin tidligere bog og refleksionerne undervejs”. … ”Alle indlæg kredser om ærlighed, refleksion og tro på livet.”
Vurdering.
”Med et nutidigt sprog og en dagbogsagtig stil forsætter Stenderup hvor han slap Lære at elske. Nu vægter han det åndelige mere, og retter da også blikket ud mod den ydre verden. Med detaljerede beskrivelser af hverdagens udfordringer, slår forfatteren slag for fordybelse og selvudvikling.”

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.