Leg og lær

Leg og lær

om plantespirer

Niels Silfverberg, Hanne Andersen

Bind 5 af 6 i denne serie

Fagbøger for børn og unge

ePUB

1,2 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788771708271

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 15.01.2016

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
29,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Serien LEG OG LÆR er udarbejdet som en del af projektet "Økologi i børnehøjde", i Det økologiske Inspirationshus på Frederiksberg. Projektet var delvist finansieret af Velux Fonden.

Projektet udviklede børns handlekompetence omkring økologi og bæredygtighed, og var særligt målrettet 0. – 4. klassetrin, og undervisningen i faget Natur og Teknologi, hvortil de var godkendt af Undervisningsministeriet.

Med sit innovative, særlige didaktiske design, var projektet en stor succes.

Læringshæfterne i serien LEG OG LÆR følger op på idéerne i projektet, og er med til at forankre disse, men kan også benyttes som selvstændigt undervisningsmateriale til de enkelte emner.
Niels Silfverberg

Niels Silfverberg

Niels Silfverberg er freelance uddannelseskonsulent og professionsudvikler, og beskæftiger sig med professionsudvikling, uddannelsesudvikling, didaktisk design, undervisning og projektledelse.

Han har en master i professionsudvikling fra AAU, og har også eksaminer i bl.a. pædagogisk psykologi, pædagogisk arbejde m.m., og er certificeret i projekt- og forandringsledelseledelse, riskmanagement og som proceskonsulent. Han er oprindelig uddannet socialformidler.

Niels har arbejdet med uddannelsesforskning og –udvikling samt undervisning i adskillige år, og inden da bl.a. som kommunal leder på Børn og unge-området.

Han har bl.a. været ansat på Københavns Universitet, Professionshøjskolen Metropol og på DPU, ligesom han bl.a. har været underviser på SUHR's og Socialrådgiveruddannelserne.

Niels har været ansat som konsulent på projektet Økologi i børnehøjde.

Hanne Andersen

Hanne Andersen

Hanne Andersen er uddannet socialpædagog, og har i mange år arbejdet med at undervise både børn og unge omkring økologi og bæredygtighed.

Hun har været sparringspartner for utallige projekter om emnet i daginstitutioner og skoler, været foredragsholder m.m.

Hun var initiativtager til og leder af projektet "Økologi i børnehøjde", og stod for pilotprojekterne som lå forud.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite