Løgnere og Levemænd

Løgnere og Levemænd

Lendorph & la Cour

Freya Anduin

Paperback

276 sider

ISBN: 9788743026464

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 20.07.2020

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
267,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Nogle gange tror man, noget er overstået og tager fejl. Nogle gange er detektiver specialister på en helt speciel måde. Nogle gange dukker kurerer ikke op, når de skal. Nogle gange blander naboerne sig. Nogle gange må man se fortiden i øjnene. Nogle gange er der en slange i paradiset. Nogle gange ...

Journalist Anna Lendorph og opdager Christian la Cour fortsætter samarbejdet i jagten på mordere og tyveknægte, som huserede ikke bare i København men også i Oslo, Stockholm, Hamborg, London og New York i 1910. De var frække, opportunistiske, opfindsomme ...

Mød Skonnert-Larsen, Arthur Conan Doyle, søstrene Carstens, H.C. Andersen, detektiverne i Skyggestræde ...

En historisk hyggekrimi baseret på virkelige forbrydelser, hvor du lettere kommer til at grine end gyse. Med illustrationer. Sidste kapitel handler om, hvad der er fakta og hvad fiktion.


Første bog i serien: 'Guld og Diamanter'. Næste bog i serien udkommer til november.

En historisk hyggekrimi baseret på virkelige forbrydelser.
Freya Anduin

Freya Anduin

Freya Anduin har skrevet 'altid' - første bogudgivelse var 'Hvad enhver mand bør vide om Kvinder' fra 1996. Siden er det blevet til alt fra lærebøger til meget korte engelske short stories, kronikker og artikler samt historiske bøger.

Nu er turen så kommer til fiktion, men som historiker (cand.comm. i museumsformidling) og tidl. avisredaktør kan man ikke nære sig for at hente noget virkelighed med ind, så fiktive personer møder virkelige forbrydelser.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.