Lucius

Lucius

Nr. 1 Tema: På den anden side

Cecilia Banfi, Efrain Trava, Anne-Marie Berglund, Adam Brones, David Guijosa, Jan Gustafsson, Sten Jacobsen, Zinaida Lindén, Lucas Ruiz, Viveca Tallgren

Paperback

48 sider

ISBN: 9788793578159

Forlag: Mikroforlaget Apuleius Æsel

Udgivelsesdato: 11.09.2019

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
100,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Tidsskriftet Lucius nr. 1 har som tema "På den anden side", som 9 forfattere og en tegner har bidraget til med deres personlige tolkning i form af noveller eller artikellignende tekster.
I tidsskriftet indgår også tre boganmeldelser, som også relaterer sig til temaet.
Cecilia Banfi

Cecilia Banfi

Cecilia Banfi er cand.mag. i italiensk og teatervidenskab og har bidraget med to illustrationer til tidsskriftet.

Efrain Trava

Efrain Trava

Efraín Trava er født og opvokset i Mexico City og er kandidat i social kommunikation fra Universitetet i UAM-Xochimilco. Han er magister i spansk filologi fra Univ. i León, Spanien. Han har udgivet tre poesibøger, sidst "Terapia intensiva" (2008).

Anne-Marie Berglund

Anne-Marie Berglund

Anne-Marie Berglund er en anerkendt svensk forfatterinde, som debuterede i 1977 med digtsamlingen "Luftberusningen". Hun har udgivet flere digt- og novellesamlinger i Sverige og også skrevet radiodramatik. Hun har fået det Svenske Akademis pris.

Adam Brones

Adam Brones

Adam Brones er uddannet i litteraturvidenskab og ejer boghandelen "Ræven og pindsvinet" på Vesterbrogade 176. Han giver altid sine kunder en kvalificeret vejledning i køb af litterære værker.

David Guijosa

David Guijosa

David Guijosa er bosat i Stockholm og har kandidateksamen i engelsk filologi og har undervist i nordamerikanske studier på universitetet i La Laguna. Han har udgivet flere digtsamlinger, sidst "Tiempo sin detener" i 2018.

Jan Gustafsson

Jan Gustafsson

Jan Gustafsson er forfatter og lektor i latinamerikansk litteratur og kultur på Københavns Universitet. Hans tredje roman "Stille flyder Havanas gader" udkom i 2019 og handler om Cuba før og efter revolutionen. Jan Gustafsson har boet i Cuba i fem år.

Sten Jacobsen

Sten Jacobsen

Cand. mag. i samfundsfag og historie. Forfatter til to skønlitterære værker, Blind trappe og Hvem kan gøre en dukke fortræd?
Har desuden udgivet 4 mikro- og mentalitetshistoriske bøger.

Zinaida Lindén

Zinaida Lindén

Zinaida Lindén er en russisk forfatterinde, der er født og opvokset i Leningrad og bosat i Åbo, Finland. Hun skriver på svensk og har fået megen anerkendelse for sine bøger. I 2017 fik hun Runebergprisen for sin novellesamling "Valenciana", som også er udkommet i Danmark på Apuleius' Æsels forlag.

Lucas Ruiz

Lucas Ruiz

Lucas Ruiz er fra Málaga, Spanien. Han er akademiker og forfatter og har boet i Danmark siden 1994. Han underviser i spansk og historie og er forfatter til novellesamlingen "El esquiador de fondo", som udkom på dansk i 2016 med titlen "Langrendsskiløberen".

Viveca Tallgren

Viveca Tallgren

Viveca Tallgren er cand.phil i spansk og forlægger i Apuleius' Æsel. Hun har arbejdet som freelanceskribent og har udgivet "El temor al dios Pan" om receptionen af Arrabal i Spanien og "Tango for én" (2017).

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.