Malekurset på slottet

Malekurset på slottet

Christina Kjelsmark

Paperback

312 sider

ISBN: 9788799726066

Forlag: Cikuna

Udgivelsesdato: 25.08.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
199,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Det er sommer i Vestjylland med høj sol, frisk vind og blå himmel. Og på den kreative højskole på Rydhave Slot samles sommerens kursister til tre ugers fordybelse i tegning og maleri, tror de.
Her er højt til loftet og dybe kældre. Slottets historie er fugtig, farverig, dramatisk og eventyrlig, nøjagtig som elevernes.
Kursisterne mødes i en gruppe - måske under lidt falske forudsætninger - og under bøgetræernes grønne tag udvikler historien sig i alle retninger.
Begivenhederne tager fart. Fra spøgelser på slottet, drama i skoven, vandalisering af kunsten, til - måske - et enkelt mord?
Følg med i denne skønne, vanvittige vestjyske fortælling, hvor humor, hygge og uhygge udspiller sig, hvor veje mødes og skilles inden for murene og uden for voldgraven.
Har du selv engang været på malekursus eller på et højskoleophold, ja, så vil du måske føle dig som en del af denne skøre, skønne gruppe af mennesker, lærere og ansatte på det smukke slot med det ottekantede tårn tæt på Limfjorden.
Christina Kjelsmark

Christina Kjelsmark

Christina Kjelsmark har udgivet en række fagbøger om tegning og maleri samt tidligere to romaner i serien Seje kvinder. Dette er en selvstændig roman.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.