Manifestationskalender 2024
Ny

Manifestationskalender 2024

Loven om Tiltrækning

Bettina Møller Jensen

Det spirituelle

ePUB

442,3 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743050124

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 13.09.2023

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
179,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Loven om Tiltrækning reagerer på det, du føler om det, du siger og tænker. Den meste effektive måde at forstærke følelsen fra det du ønsker dig, er ved at skrive om det.

Skriv dine drømme, ønsker og længsler til live med denne manifestationskalender, så du også kan skabe det liv du længes efter.

Kalenderen indeholder ritualer du kan bruge ved ny- og fuldmåne, samt inspiration til hvordan du bruger Merkur i retrograd til din fordel.

Derudover finder du også den smukkeste manifestations-mandala, en ugentlig struktur til at sætte intentionen for hvad du ønsker dig, vejledning til, hvordan du benytter englekort på daglig basis samt hele 2 kortoplæg du kan bruge ved henholdsvis ny- og fuldmåne.

Sæt pen til papir og giv dine drømme vinger!
Bettina Møller Jensen

Bettina Møller Jensen

Bettina Møller Jensen er ekspert i Loven om Tiltrækning og visionboards. Bettina hjælper mennesker og virksomheder med at tiltrække mere af det de ønsker og mindre af det, de ikke ønsker.

Oprindeligt er Bettina uddannet cand.ling.merc. i engelsk, med bestalling som Tolk og Translatør, og arbejdede i en lang årrække i den finansielle sektor, blandt andet som leder.

Via coaching, undervisning og træning bruger Bettina i dag sine kompetencer til at hjælpe mennesker med at opnå mere frihed, handlekraft og glæde i livet ved at mestre Loven om Tiltrækning.

Bettina har undervist og hjulpet i tusindvis af mennesker i hvordan Loven om Tiltrækning virker og hvordan man bruger den bevidst til at tiltrække og skabe det liv man ønsker sig.

Som den eneste i Danmark er Bettina: Certified Law of Attraction Facilitator, og hun er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite