Mauritius

Mauritius

Guide til øen i Det indiske Ocean

Eric Maurice Fonsenius

ePUB

45,1 MB

Kopibeskyttelse: Adobe DRM

ISBN: 9788743082897

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 30.11.2020

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
89,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

For at kunne læse denne DRM-beskyttede e-bog, skal du være i besiddelse af et Adobe ID og benytte en læsesoftware, som kan håndtere Adobe DRM. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Samuel Langhorne Clemens, bedre kendt som Mark Twain, besøgte Mauritius i 1896 og lovpriste øens skønhed med ordene: "Gud skabte først Mauritius og derefter himlen som en kopi deraf."
Denne rigt illustrerede bog er ment som en lille appetitvækker for dem, der overvejer en ferietur til Mauritius. Er man vel forberedt hjemmefra, får man mere ud af opholdet, og denne bog informerer dig om alt, du bør vide om denne smukke tropeø.
Eric Maurice Fonsenius

Eric Maurice Fonsenius

Eric Maurice Fonsenius er født på Langeland i 1946. Som 17-årig
tog han et sabbatår fra sine studier og rejste til øen Mauritius i Det indiske Ocean, hvor han opholdt sig et års tid. Gennem årene er det blevet til flere besøg, og han har i dag et indgående kendskab til forholdene på øen. Han har tillært sig det lokale sprog patois créole og er i øvrigt også gift med en pige fra øen.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.