Med Djævelen på slæb

Med Djævelen på slæb

- en roadmovie fra Caminoen

Gorm Bull

Klassikere & lyrik

Paperback

230 sider

ISBN: 9788743033622

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 13.07.2021

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
80%
199,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
2010 indtalte Gorm Bull TV-serien "Bertelsen på Caminoen". Ni år senere gik han selv de 800 kilometer til Santiago de Compostela. Det var ikke Gorms egen idé at gå Caminoen, men en gave fra den nærmeste familie. Han kunne ikke slippe uden om. Det er der kommet en noget anderledes rejseberetning ud af. En udviklingshistorie med afsæt i en slags protestvandring. Bogen er en hybrid mellem rejse- og skønlitteratur. Der er rig mulighed for at følge et menneskes kvaler og spejle sig selv i de problematikker, der opstår undervejs. En dramatisk, personlig indre og ydre rejse - beskrevet med humor og indsigt.

Hvert kapitel indeholder en QR-kode som giver adgang til små film fra netop den dag der beskrives i bogen.

"Med Djævelen på slæb" findes desuden som bogcast, hvor hele bogen læses op af forfatteren, tilsat improviseret musik af Palle Hjorth og Peter Dombernowsky...
Gorm Bull

Gorm Bull

Gorm Bull (f. 1968)

Gorm har optrådt stort set hele sit liv. Ja, allerede i 1974 gik den 6-årige knægt på scenen sammen med det skotske band The McCalmans. I ungdomsårene gik tankerne på teater og musik. Der skulles vælges en løbebane, men det lykkedes aldrig. Livet blev en kunstnerisk fusion.

På hans visitkort står der: sanger, komponist, speaker, digter, performer og galskaber!

Autodidakte Gorm har siden 1990 levet af sin stemme og sin musikalitet. Ansat som producer på Radio Viborg, Radio Silkeborg og ANR, inden han i 1997 blev selvstændig. Han har blandt andet lagt stemme til DVD-serien "Danskerne Egen Historie" og DR2's "Bertelsen på Caminoen".

Sideløbende arbejder han med sin musik og sit skriveri. Har skrevet bunker af sange til sig selv og andre. Været omkring Dansk melodi grand prix, hvor han måtte se sig slået af Tommy Seebach, skrevet sange til Souvenirs og er bagmanden til sangen "Danmarks jernhårde ladies" fra EM-håndbold 1994. Siden 2012 har han haft et musikalsk samarbejde med Palle Hjorth under navnet "Bull&Hjorth". Sammen har de udgivet plader og bøger og turnerer flittigt i hele landet!

Se mere på www.gormbull.dk

Med djævelen på slæb

bogsyn.dk

september 2021

"En sjov bog med et abrupt, ligetil, meget moderne og direkte sprog. Lækkert. Udover en tur på Caminoen, får vi også noget at tænke over. Hvad er det, der gør, at det kan være svært for os alle at fortælle, hvad vi har behov for. I Gorm Bulls tilfælde handler det om, at han gerne vil gå alene, men at han har svært ved at få det formuleret for andre, der vist gerne vil gå med ham [...]"

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite