Med en Cirkel for Øje

Med en Cirkel for Øje

Den moderne spidsgatters kulturhistorie

Martin Anker Wiedemann, Uwe Gräfer

Hardcover

156 sider

ISBN: 9788771702507

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 08.06.2015

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
299,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Med kærlighed til smukke linier og glæden ved at sejle.

Den skandinaviske spidsgatter er båden for almindelige mennesker. Hverken fin eller fornem men en del af en urgammel organisk bådbygningstradition.

Dette er den moderne spidsgatters historie fortalt gennem den danske konstruktør Peter Bruuns succesfulde serie på fire velsejlende både: Marsvinet, Spækhug-geren, Grinden og Kaskelotten.

Anledningen er 40-året for Grinden, en af de mest succesfulde konstruktioner af sin art og i sin samtid. Det er også de spidsgattede lystfartøjers kulturhistorie og giver et indblik i de relationer, der var på kryds og tværs mellem de mest fremtrædende konstruktører med en reference til samtidige norske og svenske traditioner for klassespidsgattere.

Bogen indeholder en detaljeret gennemgang af hver af de fire bådtyper med masser af historier om bådene fortalt af ejerne selv.
Martin Anker Wiedemann

Martin Anker Wiedemann

Uwe Gräfer

Uwe Gräfer

Uwe Gräfer er marine surveyor eller "Sportboot Gutachter" i Hanse Sportboot Gutachter og har sejlet siden barnsben med sine forældre og senere i egne både. Han har en enorm erfaring med sejlads i danske og skandinaviske farvande og kendskab til skandinavisk småbådskultur. Han sejler i Peter Bruuns tredje seriebyggede konstruktion Grinden - en af de mest succesfulde spidsgatterkonstruktioner i nyere tid. Uwe har bopæl i Hamborg og hjemhavn i Kiel.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.