Min SpareBog 2
Ny

Min SpareBog 2

ShoppeDetox og Købestop

Maria Rosenquist

Bind 4 af 5 i denne serie

ePUB

13,0 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743018827

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 19.02.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
99,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Denne SpareBog er bogen til dig, der ønsker at spare penge i hverdagen, ved at arbejde mod at blive mere bevidst om, og ændre dine købemønstre.

Første del af bogen handler om ShoppeDetox. Her gennemgår du øvelser omkring dit forbrug frem til nu: dine seneste køb og fejlkøb, din timeløn, hvorfor du shopper og hvad du kan gøre i stedet for.

Anden del af bogen handler om Købestop. Igennem det næste år, registrerer (tracker) du hver måned: dine forbrugsfrie dage, dét du ikke købte, dét du overvejer at købe, dit forbrug og dine nye vaner.

Desuden indeholder bogen: økonomiske mål og drømme, 52 ugers opsparinger, kalender, evalueringer og meget andet.

Min SpareBog 2 kan både bruges enkeltstående, eller som supplement til Min SpareBog 1: Sælg, Spar og Brug hvad du har. Begge bøger guider dig mod en mere minimalistisk indstilling til dit forbrug.

Siderne er sort-hvid og ikke dekoreret, for at give dig muligheden for at stå for den del; at dekorere og personliggøre din bog.

Bogserie: FamilieFinanser
Maria Rosenquist

Maria Rosenquist

Maria Hartmann Rosenquist (1984) er økonomiblogger på familiefinanser.dk, og står også bag instagramprofilen af samme navn, samt facebookgruppen "Spar Penge I Hverdagen."

Privat er Maria gift, mor til to, og uddannet socialpædagog.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.