Mit arbejdsliv i Billund Lufthavn

Mit arbejdsliv i Billund Lufthavn

Ny

Just Another Day At The Office

Lars Engelund

Hardcover

92 sider

ISBN: 9788743010203

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 08.07.2019

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
449,99 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Idéen til denne fotobog kommer fra min private Instagram profil @lars.engelund, hvor jeg har en serie kørende med overskriften "just another day at the office".

Serien handler om hverdagene, naturoplevelserne, stemningsbilleder og om de mere speciale forsendelser der finder sin vej igennem Cargo Center Billund. Billederne bliver ledsaget med en lille tekst om hvad der forgår, sammen med forskellige #tag fortæller jeg, hvad for en kamera og objektiv jeg har brugt samt brændvidden, blænden, lukkerhastigheden og ISOen.

Serien har kørt lidt over et årstid. Denne udgivelse er en forlængelse af serien på Instagram, med en lille twist ved nogle af billederne. Twisten består i, at nogle af billederne bliver ledsaget med en mere levende historie fortælling, i stedet for en kort beskrivelse.

Jeg håber denne bog giver en lille indblik i, hvad det vil sige at arbejde i en international lufthavn. Hvor arbejdsdagene ikke er ens, hvor det ikke er ligeså spændende med vejret hver eneste dag. Et sted hvor man møder mange forskellige mennesker fra alverdens lande.
Lars Engelund

Lars Engelund

Mit navn er Lars Engelund, og jeg har været ansæt i Cargo Center Billund siden året 2011. Det var også det år jeg startede mit lille fritidsfirma som fotograf. Det var efter jeg har haft fotografering som en hobby i omkring 6 år. Siden opstarten er jeg blevet hyret til at fotografer bryllupper og begivenheder. Mit klart force som fotograf er, at jeg kan tage billeder i vanskelig lysforhold. Denne evne har betydet, at nogle af mine billeder er blevet fremvist rundt omkring i verden. Det er nogle af verdens mest indflydelsesrige steder, herunder FN-bygningen i New York. Når jeg ikke har noget bestillingsarbejde, arbejder jeg på forskellige fotoprojekter til senere bogudgivelser.

Det stod ikke ligefrem i stjernerne, at jeg skulle begynde udgive bøger. Da jeg havde det besværet med danskretskrivning i folkeskolen, fordi jeg er lettere ordblind. Men efter man kunne sende SMS-beskeder på mobiltelefoner, tog jeg mig sammen og begyndte at lære mig selv. At kunne stave rigtig, og sætte kommaer og punktum rigtigt. Jeg har hele tiden kunne læse ordene, men jeg har ikke kunne stave alle ordene korrekt når jeg skulle skrive dem.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.