Mord og Minespil
Ny

Mord og Minespil

Lendorph & la Cour

Freya Anduin

Bind 3 af 3 i denne serie

Paperback

276 sider

ISBN: 9788743029083

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 09.03.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
90%
249,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Der er gode miner og dårlige miner, og miner der burde være fulde af guld. Der er onde mord, og blodige mord og selvmord, som kunne have været forhindret. Der er dem, du kender, og dem du lægger mærke til, og så er der dem, som færdes usete og usynlige lige foran øjnene på en.

Christian la Cour fortsætter sin uovertrufne indsats på Opdagerkontoret, Helena får uventede gæster, Strømmen opdager, han kan selv, og Anna Lendorph vælger en helt ny karriere, som bringer hende tættere på politiets arbejde. Og så er der familien.. Ah, den kære familie. Med de helt forkerte venner de helt forkerte steder. Det er kun et spørgsmål om tid ...

En historisk hyggekrimi med virkelige forbrydelser ... og lidt til.


Bog 1: Guld og Diamanter
Bog 2: Løgnere og Levemænd
Freya Anduin

Freya Anduin

Det er blevet til historiske quizzer, bøger som 'hvad enhver mand bør vide om kvinder' (SpinX, begge oplag udsolgt), Pernille Silkes historie og Pernille Silkes Verden (middelalder), engelske digte og short stories, kronikker, filmmanuskripter, et tv-koncept samt et utal af artikler.

Lige nu er Freya i gang med en historisk krimiserie, der udspiller sig i 1910-11'erne København baseret på rigtige forbrydelser, tidens underholdning, kendte personer osv. Ikke ren fiktion, ikke 'historisk roman' men en måske helt ny genre, hvor fortiden får et nyt liv.

Freya Anduin er cand.comm. i museumsformidling, certificeret naturparkguide, forfatter, journalist og erfaren formidler med undervisningserfaring og 6 år som avisredaktør.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.