Mord og Minespil
Ny

Mord og Minespil

Lendorph & la Cour

Freya Anduin

Bind 3 af 2 i denne serie

ePUB

1,7 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743030164

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 09.03.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
90%
169,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Mord og Minespil

Der er gode miner og dårlige miner, og miner der burde være fulde af guld. Der er onde mord, og blodige mord og selvmord, som kunne have været forhindret.

Christian la Cour fortsætter sin uovertrufne indsats på Opdagerkontoret, Helena får uventede gæster, Strømmen opdager, han kan selv, og Anna Lendorph vælger en helt ny karriere, som bringer hende tættere på politiets arbejde. Og så er der familien... Ah, den kære familie. Med de helt forkerte venner de helt forkerte steder. Det er kun et spørgsmål om tid...

Anna Lendorph og Christian la Cour fortsætter samarbejdet i jagten på mordere og svindlere, som huserede ikke bare i København men så langt væk som Melbourne, Australien.

En historisk hyggekrimi med virkelige forbrydelser... og lidt til.

Bog 1: Guld og Diamanter
Bog 2: Løgnere og Levemænd
Freya Anduin

Freya Anduin

Det er blevet til historiske quizzer, bøger som 'hvad enhver mand bør vide om kvinder' (SpinX, begge oplag udsolgt), Pernille Silkes historie og Pernille Silkes Verden (middelalder), engelske digte og short stories, kronikker, filmmanuskripter, et tv-koncept samt et utal af artikler.

Lige nu er Freya i gang med en historisk krimiserie, der udspiller sig i 1910-11'erne København baseret på rigtige forbrydelser, tidens underholdning, kendte personer osv. Ikke ren fiktion, ikke 'historisk roman' men en måske helt ny genre, hvor fortiden får et nyt liv.

Freya Anduin er cand.comm. i museumsformidling, certificeret naturparkguide, forfatter, journalist og erfaren formidler med undervisningserfaring og 6 år som avisredaktør.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.