Mord på japansk: De uløste mordgåder

Mord på japansk: De uløste mordgåder

Yonatan Friis

Bind 1 af 4 i denne serie

Samfund, politik, kultur & medier

ePUB

730,1 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743020349

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 10.02.2022

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
55,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Baseret på befolkningsstørrelsen har Japan en af verdens laveste mordrater. Men nu og da bliver nationen imidlertid rystet af voldsomme forbrydelser, der fører til både utryghed og debat. Børn, der slår ihjel, massakrer på åben gade og bestialske drab af modbydelig karakter er blot eksempler på sager, der i efterkrigstiden har sendt chokbølger gennem det japanske samfund. Men intet er vel mere skræmmende, end når en morder aldrig bliver fundet, hvorved en sag forbliver uopklaret og spørgsmålene omkring den ubesvaret.

Denne bog beskæftiger sig med 15 af de mest opsigtsvækkende drabssager i Japan i nyere tid, der alle har det tilfælles, at de aldrig er blevet opklaret. En pornomodel, der ligger død ved siden af en bilbrand. Tre ansatte, der findes skudt i et supermarked. En professor bliver dræbt på et universitet. Og 27 menneskerester bliver fundet i en park. Nogle gange er virkeligheden mere skræmmende end fiktionens verden, fordi sager som disse rent faktisk har fundet sted og fortsat fører til spekulationer, fordi man aldrig har fået svar på det store spørgsmål: hvem stod bag dem?
Yonatan Friis

Yonatan Friis

Yonatan Friis (f. 1986) er født og opvokset på Vestsjælland, men har i de seneste år været bosiddende i hovedstaden, hvor han har en bacheloruddannelse i Japanstudier og læst videre på kandidatuddannelsen i Tværkulturelle studier på Københavns Universitet. Hans interesse for Japan har været inspiration til hans første roman, Takahiro og Sjælelighedens Bjerg, som er en fantasyroman, hvis handling udspiller sig i 1600-tallets Japan. Senere har han kastet sig over True Crime-genren, hvor han introducerer danske læsere for japanske drabssager.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite