Mord på japansk: De unge mordere

Mord på japansk: De unge mordere

Yonatan Friis

Bind 3 af 4 i denne serie

Samfund, politik, kultur & medier

ePUB

669,6 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743019169

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 23.02.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
45,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Baseret på befolkningsstørrelsen har Japan en af verdens laveste mordrater. Men nu og da bliver nationen imidlertid rystet af voldsomme forbrydelser, der fører til både utryghed og debat. Lokale seriemordere, massakrer på åben gade og massemord er blot eksempler på sager, der i efterkrigstiden har sendt chokbølger gennem det japanske samfund.
Men intet er vel mere forfærdeligt, end når børn slår ihjel, hvorved mordsager tillægges et etisk dilemma, så det bliver sværere at straffe gerningspersonen for den forbrydelse, vedkommende har begået.

Denne bog beskæftiger sig med 15 udvalgte drabssager fra nyere tid, hvor en eller flere gerningspersoner var under 18 år på gerningstidspunktet. En dreng slog sin familie ihjel på grund af dårlige karakterer. En pige blev halshugget af sin skolekammerat. En 17-årig dreng kaprede en bus. Og Junko Furuta blev holdt fanget i 40 dage og tortureret til døde af fire teenagedrenge. Nogle gange er virkeligheden mere skræmmende end fiktionens verden, fordi sådanne sager gør os opmærksomme på, at døden ikke kender nogen alder.
Yonatan Friis

Yonatan Friis

Yonatan Friis (f. 1986) er født og opvokset på Vestsjælland, men har i de seneste år været bosiddende i hovedstaden, hvor han har en bacheloruddannelse i Japanstudier og læst videre på kandidatuddannelsen i Tværkulturelle studier på Københavns Universitet. Hans interesse for Japan har været inspiration til hans første roman, Takahiro og Sjælelighedens Bjerg, som er en fantasyroman, hvis handling udspiller sig i 1600-tallets Japan. Senere har han kastet sig over True Crime-genren, hvor han introducerer danske læsere for japanske drabssager.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite